Uw woning verkopen?

Het verkopen van je huis is een hele stap en kan het beste in een persoonlijk gesprek uitgelegd worden, maak daarom helemaal vrijblijvend een afspraak: We kunnen al wel een tipje van de sluier oplichten, we werken met ons Uitgebreide Presentatiepakket, waarin alles professioneel geregeld is voor de beste verkooppresentatie op welke site, brochure en/of krant dan ook.

Het standaardpakket:

tot 20 professionele vastgoedfoto’s

Met professionele vastgoedfoto’s geef je meteen een goede eerste indruk. En die is goud waard! Onze eigen vastgoedfotografen werken verspreid door het land en kunnen snel jouw fotopresentatie verzorgen. Vooraf krijgt de verkoper een lijstje met tips zodat het huis er tiptop uitziet. De voordelen op een rij: Goede eerste indruk Breed inzetbaar Onmisbaar op Funda (alleen bij Basispakket Funda)

Wat krijg je?

We bieden je een breed scala aan mogelijkheden, variërend van fotoreportages van interieur en exterieur, tot panoramafoto’s en fotoseries van het exterieur die voorzien zijn van een zonnige omgeving. Heb je zelf goede foto’s, dan kun je bij ons ook terecht voor alleen de nabewerking. Voor alle mogelijkheden geldt: Hoogwaardige foto’s van een professionele vastgoedfotograaf Vakkundige nabewerking (correctie van lijnen, foto’s worden voorzien van zonnige omgeving) Snelle levering

360 gradentour, 10 panoramafoto’s

Met een 360 gradentour valt een woning pas echt op! Potentiële kopers krijgen een goede indruk van de woning en komen bij een bezichtiging sneller tot zaken.

De voordelen op een rij:

  • Opvallende presentatie
  • Hoge ranking op Funda (alleen bij Basispakket Funda)
  • Kopers krijgen beter beeld van woning

2D- en 3D-plattegrond professioneel

Op basis van een schets, bouwtekening of op basis van inmeetgegevens tekenen wij een 2D- en een 3D-plattegrond van de woning. Ook kunnen wij een 3D-weergave maken van het exterieur.

De voordelen van een professionele plattegrond:

Hoge ranking op Funda Kopers krijgen beter zicht op de indeling, ruimte en maatvoering van het pand Funda-bezoekers bekijken het huis vaker en langer (tot tweemaal de tijd van een standaard-advertentie (alleen bij Basispakket Funda)

Wat krijg je?

2D- en 3D-plattegrond als FML-bestand en snelkoppeling voor gebruik op Funda 2D- en 3D-plattegrond als link voor gebruik op eigen website en in social media 2D-plattegrond als jpeg-bestand van elke verdieping voor gebruik in bijvoorbeeld verkoopbrochure.

Woningvideo

Bewegend beeld spreekt enorm aan. Het is niet voor niets de snelst groeiende presentatievorm op Funda. Bezoekers krijgen snel een positief beeld van het pand. Hoge ranking op Funda (alleen bij Basispakket en Presentatie pakket Funda) Grote attentiewaarde.

Wat houd dat in?

Bij het zoeken naar de ideale woning zouden we het liefst urenlang door interessante huizen dwalen. Het gevoel, de sfeer en een optimale beleving van de ruimte zijn bepalend voor potentiële kopers. Met onze professionele woningvideo’s en woningfilms geven wij belangstellenden een passende en levendige weergave van het object. Een woningvideo biedt geïnteresseerden een extra service. Hoewel een woningvideo de ervaring van een bezichtiging niet zal vervangen, voegt het wel degelijk wat toe. Een woning wordt er stukken interessanter door. Uit onderzoek blijkt dat kopers woningadvertenties met een woningvideo positiever waarderen.  Daarmee neemt de kans op de verkoop van het object toe.

NEN-certificaat

Met een NEN 2580-certificaat geef je potentiële kopers het vertrouwen dat de vermelde gebruiksoppervlaktes precies met de werkelijkheid overeenkomen. Zekerheid voor kopers.

De “standaard” plaatsing Funda (1 foto, tekst en prijs)

Kijk Mijn Huis

De verkoopversneller, schakel vrienden en familie in voor een sneller resultaat door middel van Social Media zoals Facebook en/of Twitter. Kijk voor meer informatie op: www.verkoopversneller.kijkmijnhuis.nl

Brochures op A4 formaat, kleur, in boekvorm.

Internetdossier

Uw persoonlijke dossier waarin u alle relevante informatie over uw woning terug kunt vinden.

Adverteren

Naast de plaatsing van het Registergoed op Websites  1 x per maand wordt geadverteerd wordt in de plaatselijke krant “De Bunschoter”.

Tevens bieden wij u de volgende zaken aan:

De “Basisplaatsing” op funda:

  • Onbeperkt aantal foto’s van uw woning.
  • Volledige omschrijving en alle kenmerken.
  • Toevoeging van kaart- en buurtinformatie.
  • Hogere plaatsing in de resultatenlijst.

Het presentatiepakket op Funda.

Wat is het Presentatie Pakket? U wilt uw huis natuurlijk zo goed mogelijk presenteren. Daarom heeft funda het Presentatie Pakket: een bewezen sterke combinatie van Plattegrond, 360° foto’s en Video. Samen zorgen deze producten ervoor dat uw huis 2x langer wordt bekeken en dat er 2x meer contact met uw makelaar wordt opgenomen.

Uw eigen woning site.

Het adres van uw woning is de naam van de site, bv www.adres.nl Zie www.homeshow.eu voor voorbeeld.